Overview

Designers’ main task was to create nonintrusive hints about the specifics of the restaurant.
It was also essential to have a Stage for the singer where restaurant guests can enjoy listening .
The concept of simultaneous refinement and coziness is perfectly implemented.
We used various finishing materials, colors and surfaces: Colored glass, wood, metal… Classic furniture against Modern stucco work and raised panels, brick walls and parquet. The concept of the restaurant is made of contradictions.
Take a look at the restroom: “Do not forget to make a #selfie” 🙂 The interesting interior of the restroom makes the restaurant experience even more pleasant; dark colors and dim light prevail here.

Project

Restaurant and cafe

Client

Lagona Cafe

What We Did

Design, Visualization , Post Production